Garancija na zadovoljstvo

Pri gradnji novega doma se investitorji soočajo s pomembnimi naložbami, zato jim vedno zagotavljamo občutek varnosti in kontrolo stroškov. Hkrati jim omogočamo, da z nami aktivno sodelujejo pri projektu, kar jim daje neverjetno estetsko in ustvarjalno svobodo.


Brezskrbnost

Ne stresno načrtovanje z vnaprej določenimi roki, s fiksnimi stroški gradnje in z zajamčeno kakovostjo končnega izdelka. Cena za vsako hišo se določi po natančni proučitvi vseh zahtev in pričakovanj od posameznega arhitekta in naročnika.

Varnost

Načrtujemo in gradimo potresno varne hiše. Vsaka hiša KAGER lahko kljubuje tako močnim potresom kot vetrovnim razmeram. Nosilna konstrukcija montažne hiše ima namreč sposobnost velike absorpcije energije (duktilnost), ki nastane kot posledica delovanja potresa. To lastnost ji daje edinstvena zasnova z njeno primarno leseno konstrukcijo, obloge in vezna sredstva.

Lesene hiše so tudi bolj požarno varne. Seveda drži, da je les bolj gorljiv v primerjavi v primerjavi z betonom in jeklom vendar prenaša večje požarne obremenitve in zato kasneje popusti ognju. Pri ognju les na svoji površini ustvarja zoglenelo plast, ki služi kot samozaščita pred nadaljnjim gorenjem.

Trajnost

Z uporabo sodobne tehnologije zvišujemo kvaliteto bivanja ob hkratnem zmanjševanju porabe energije, ki je potrebna za delovanje hiše. Njena zasnova, kot tudi izbira materialov, stremi k dolgi življenjski dobi posameznih materialov, kar posredno vpliva na dolgo življenjsko dobo celotnega objekta.

 

Jamstvo

V svoji zgodovini smo do potankosti izpolnili vse procese dela – od načrtovanja, izdelave, do transporta, montaže in finalizacije hiše. Za sleherni korak v nastajanju posamezne hiše vodimo precizen in brezkompromisen delovni dnevnik. Kontrola izvedbe vsakega detajla je evidentirana in osebna. Istočasno tudi skrbno vodimo evidenco izvora materialov, katerega sledljivost je omogočena s certifikati. Ti procesi so nujni, da lahko z imenom KAGER HIŠA jamčimo za brezhibno kakovost, za katero izdajamo 30 letno jamstvo za konstrukcijo in  3 letno garancijo ob predaji objekta za morebitne skrite napake.

Povabljeni k dolgemu prijateljstvu

Z veseljem vas obiščemo na vaši parceli ali se srečamo z vami v naših prostorih na Ptuju. Vabimo vas, da nas pokličete ali nam pošljete elektronsko pošto in dogovorili se bomo za termin.

Zgodbe naših strank

Ne le posel


V ospredju je partnerski odnos, kjer vedno prevladuje občutek, da ne gre le za hišo, ampak hišo v kateri bo nekdo živel, užival, se lepo počutil in jo vzdrževal in grel na stroškovno ugoden način. Tehnična zasnova hiše meji zato na popolnost, vsi poslovni dogovori pa spominjajo na sveto zavezo brez negativnih presenečenj in stresov, ki sva jih doživljala med klasično gradnjo garažnega dela hiše.

- Manuela Kuzmin Deligusto in Bruno Kuzmin

Naše reference