Enostavno do vaše sanjske hiše

Uspešnost izvedenega projekta ne pogojuje zgolj čudovita arhitektura, ne pogojuje je niti tehnična dovršenost, ravno tako je ne odraža zgolj hitra izvedba. Pogojuje jo odličnost in usklajenost vseh faz projekta, od ideje do izvedbe.


01

Spoznajte nas

Stopite v stik z nami

Odločitev o gradnji hiše ne pomeni le življenjske uresničitve, temveč tudi življenjsko investicijo. Zato je še toliko bolj pomembno, da bo vaša hiša do potankosti ustrezala vašim pričakovanjem – okusu, navadam, dnevnemu ritmu in življenjskemu slogu.

Obiščemo vas na vaši parceli

Z veseljem vas obiščemo na vaši parceli ali se srečamo z vami v naših prostorih na Ptuju. Vabimo vas, da nas pokličete ali nam pošljete elektronsko pošto in dogovorili se bomo za termin našega srečanja.

02

Načrtovanje

Idejna zasnova

Arhitekt na podlagi dogovora in podanih izhodišč s strani naročnika izdela idejno zasnovo. Ta je v obliki načrta, skice ali prostorskega prikaza. Pomembno je, da arhitekt razume in pozna vse naročnikove želje in izhodišča.

Priprava ponudbe

Na osnovi idejne zasnove vam pripravimo ponudbo za izvedbo vaše hiše, s čimer vas podrobno seznanimo z vrednostjo investicije v vaš nov dom.

Pridobitev gradbene dokumentacije

Po dogovoru lahko za vsakega naročnika pripravimo celotno projektno dokumentacijo za hišo: dokumentacijo za gradbeno dovoljenje (DGD), projekt za izvedbo (PZI) in projekt izvedenih del (PID).

Izbor materialov

Z našimi vzorčnimi materiali in barvnimi lestvicami vam pomagamo, da si izberete vašo barvo lesene konstrukcije, fasade, stavbnega pohištva, kritine ter vse ostale materiale pri izvedbi na ključ KAGER.

Projektiranje

Vsaka hiša je unikatna, zato je vsak projekt unikatno pripravljen za izvedbo elementov hiše v proizvodnji. Ne glede na število izdelanih objektov, je vsak objekt za projektanta zgodba zase.

Podpis pogodbe

S podpisom pogodbe vam jamčimo vrednost vseh dogovorjenih del v skladu s projektno dokumentacijo in izborom materialov s strani naročnika. Vrednost del v času izvedbe se ne spreminja, razen če se dogovorimo za dodatna dela.

03

Gradnja

Delo v proizvodnji KAGER hiše

Pri nastajanju hiše KAGER ni serijskega dela, vsak izdelek je namreč unikaten in ročno izdelan, stroji so prisotni le v segmentu razreza lesa. Vidna lesena konstrukcija zahteva posebno obdelavo in nego, ki je mogoča le skozi človeško oko in roke.

Montaža hiše na lokaciji

Konstrukcijski elementi hiše se pripeljejo na gradbišče z vlačilci dolžine 18 metrov in z nosilnostjo 20 ton, montirajo pa se s pomočjo avto dvigala. Z veliko mero natančnosti skupina monterjev element po element sestavlja v dovršeno celoto, ki mora izpolniti pričakovanja naročnikov.

Zaključna dela

Z vsakim posameznim naročnikom se dogovorimo za obseg izvedenih del. Le-ta lahko predstavlja navzven gotovo hišo ali izgrajen objekt, delni ključ ali ključ KAGER. V sodelovanju z vodjo del in vašim nadzornim skrbimo za kontrolo kvalitete in čas izvedbe.

04

Zagotavljanje kakovosti

Predaja ključa

V skladu z dogovorom o obsegu izvedenih delih, se dogovorimo za predajo ključa in primopredajo vaše hiše. S tem vam jamčimo ustrezno kvaliteto izvedbe in vam predajamo hišo v vaš užitek.

Garancija

Za konstrukcijo KAGER hiše vam dajemo 30-letno garancijo in triletno garancijo na morebitne skrite napake, ki izhajajo iz izvršenih del. Za vgrajeno opremo, ki je ne izdeluje Kager Hiša, veljajo garancijski roki, ki jih določijo proizvajalci opreme.

Povabljeni k dolgemu prijateljstvu

Z veseljem vas obiščemo na vaši parceli ali se srečamo z vami v naših prostorih na Ptuju. Vabimo vas, da nas pokličete
ali nam pošljete elektronsko pošto in dogovorili se bomo za termin.

Zgodbe naših strank

Atraktivna in aktualna hiša


Neverjetno hitrost gradnje je spremljajo začetno začudenje in navdušenje, ki se je kasneje nadaljevalo s kakovostno izvedbo in dovršenim izgledom.

- Klavdija in Peter Skubic

Naše reference